20 jaar 2,18%! rentevast NHG Neem contact op voor informatie of een afspraak!
Bel 075 - 670 55 66 of mail

Kredieten

Via HANH is het mogelijk een persoonlijk krediet af te sluiten, bijvoorbeeld voor een verbouwing, restschuld of voor de aanschaf van een auto. HANH is als onafhankelijk tussenpersoon van verschillende kredietmaatschappijen betrokken bij het bemiddelen en uiteindelijk afsluiten van een lening. HANH neemt als intermediair het werk en soms de complexiteit van het afsluiten van een krediet uit handen.

HANH is als intermediair niet verbonden aan maatschappijen en informeert u goed over de verschillende mogelijkheden. Bij ons werken diverse adviseurs die in het bezit zijn van het vereiste diploma Wft consumptief krediet. Dit betekent dat zij kennis en ervaring in huis hebben om u als klant te voorzien van een passende lening.

Rechtstreeks direct een krediet afsluiten

HANH heeft ook mogelijkheden om "execution only" krediet te sluiten. HANH verwijst u naar de kredietverlenende instelling en u sluit het krediet geheel zelfstandig af. Zie bijvoorbeeld de mogelijkheid hiernaast om via LNI een krediet af te sluiten zonder tussenkomst van HANH.

Interesse? Neem contact met ons op voor het afsluiten van een krediet.