20 jaar 2,18%! rentevast NHG Neem contact op voor informatie of een afspraak!
Bel 075 - 670 55 66 of mail

Diensten ›› Ondernemers

ondernemer

Een hypotheekaanvraag voor een ondernemer is echt maatwerk. Wij krijgen het meeste gedaan voor ondernemers van alle hypotheekadviseurs in Noord-Holland. Dat komt omdat wij kijken en denken als ondernemer. Net als u zien wij mogelijkheden, waar anderen die niet zien.

Of u als ondernemer de gewenste hypotheek kunt krijgen, hangt af van de ondernemingswinst die u de afgelopen drie jaar hebt gerealiseerd. Grofweg wordt het gemiddelde hiervan als maatstaf genomen, maar er is zeker plaats voor maatwerk. Winst is een relatief begrip: het is maar net hoe het wordt bekeken. Heeft u grote eenmalige investeringen gedaan, dan zou het kunnen dat deze buiten beschouwing worden gelaten, waardoor de winst hoger uitvalt dan deze feitelijk is. Als omzet en winst groeien, dan is er ook vaak meer mogelijk.

Als een kredietbeoordelaar van een bank een hypotheekaanvraag bekijkt, dan mogen er ten aanzien van de jaarstukken geen twijfels rijzen. Vragen moeten zijn beantwoord, voor ze bij de kredietbeoordelaar opkomen. Wij schrijven het beste advies. Neem daarom contact met ons op.