20 jaar 2,15%! rentevast NHG Neem contact op voor informatie of een afspraak!
Bel 075 - 670 55 66 of mail

Hypotheek Advies Zaandam

Zoekt u een voordelige hypotheekadvies of hypotheekbemiddeling in of nabij Zaandam? Wij regelen alles voor u: we kijken wat u maximaal kunt lenen en wat de best mogelijke hypotheek is. Met onze partner Infacto Advies regelen we ook direct en kostenloos een belastingteruggaaf. Daarnaast kijken we of er voordeligere verzekeringen voor u mogelijk zijn.

Ons team van WFT-erkende hypotheekadviseurs (zie onder) staat voor u klaar. Loopt even bij ons binnen of bel voor een vrijblijvende afspraak.

Let op. Gewijzigd bezoekadres:Bezoek: Peperstraat 92
1502 AK Zaandam
Post: Postbus 1271

Vestiging Zaandam

Hypotheekadviseurs in Zaandam

Rob van 't Ent

Rob is WFT-erkend hypotheekadviseur en eigenaar van HANH. Hij is gespecialiseerd in complexe dossiers en veel van zijn klanten zijn (ook) ondernemer. Rob heeft veel goede contacten opgebouwd met financiële instellingen in de regio.

Rob op LinkedIN ››

Richard Glansbeek

Richard is adviseur schadeverzekeringen en adviseur vermogen en hypotheekadviseur in opleiding. Voor zijn carrière bij HANH heeft hij gewerkt bij Rabobank en Callas als verkoop- respectievelijk administratief medewerker.

Richard op LinkedIN ››

Eric van Schalkwijk

Als hypotheek adviseur staat Eric de klant als expert oplossingsgericht terzijde bij het vinden van de best passende hypotheek voor zijn of haar specifieke situatie en wensen.

Eric op LinkedIN ››

Binnendienst in Zaandam

Carla Martens

Carla werkt sinds 2015 als binnendienstmedewerkster bij HANH en heeft daarvoor circa 30 jaar bij de ABN Amro en tien jaar bij de Rabobank Zaanstreek gewerkt. Carla is verantwoordelijk voor de dossiercontroles en verricht binnendienstwerkzaamheden voor met name Rob.

Henk Aafjes

Henk heeft voor zowel de Rabobank als HANH gewerkt als financieel adviseur. Tegenwoordig zet hij zich in als binnendienstmedewerker en ondersteunt hij adviseurs in de dossierbemiddeling met zijn jarenlange kennis en ervaring.

Sonja van Dort

Sonja werkt sinds 2016 bij HANH en is daarvoor al geruime tijd werkzaam in de financiële sector, onder andere bij de Rabobank Zaanstreek. Sonja is verricht alle binnendienstwerkzaamheden en ondersteunt onze adviseurs.

Sonja op LinkedIN ››

Aankoopmakelaar in Zaandam

Albert Stevens

Albert is aankoopmakelaar en voormalig mede-eigenaar van HANH. Hij begeleidt klanten bij de aankoop van hun woning.

Kantoorpersoneel in Zaandam

Miralda Mooij

Miralda is al jaren als (onmisbaar) administratief medewerkster bij HANH werkzaam.

Miralda op LinkedIN ››

Patrick van der Weide

Patrick, onze jurist met een passie voor techniek, ondersteunt en adviseert HANH bij alle ict- en juridische zaken.

Patrick op LinkedIN ››