20 jaar 2,18%! rentevast NHG Neem contact op voor informatie of een afspraak!
Bel 075 - 670 55 66 of mail

Hypotheek Advies Zaandam

Zoekt u een voordelige hypotheekadvies of hypotheekbemiddeling in of nabij Zaandam? Wij regelen alles voor u: we kijken wat u maximaal kunt lenen en wat de best mogelijke hypotheek is. Met onze partner Infacto Advies regelen we ook direct en kostenloos een belastingteruggaaf. Daarnaast kijken we of er voordeligere verzekeringen voor u mogelijk zijn.

Ons team van WFT-erkende hypotheekadviseurs (zie onder) staat voor u klaar. Loopt even bij ons binnen of bel voor een vrijblijvende afspraak.

Peperstraat 92
1502 AK Zaandam
tel. 075 - 670 55 66

Vestiging Zaandam

Hypotheekadviseurs in Zaandam

medewerker

Rob van 't Ent

Rob is WFT-erkend hypotheekadviseur en eigenaar van HANH. Hij is gespecialiseerd in complexe dossiers en veel van zijn klanten zijn (ook) ondernemer. Rob heeft veel goede contacten opgebouwd met financiële instellingen in de regio.

Rob op LinkedIN ››
medewerker

Richard Glansbeek

Richard is adviseur schadeverzekeringen, adviseur vermogen en hypotheekadviseur. Voor zijn carrière bij HANH heeft hij gewerkt bij Rabobank en Callas als verkoop- respectievelijk administratief medewerker.

Richard op LinkedIN ››
medewerker

Michael van Baarsen

Michael is werkzaam als hypotheekadviseur bij HANH. Michael heeft eerder voor de Rabobank, VLIEG Advies Groep en SNS bank gewerkt als financieel adviseur.

Michael op LinkedIN ››
medewerker

Veli Yildirim

Veli werkt als hypotheekadviseur bij HANH. Veli is eerder werkzaam geweest bij ABN AMRO Bank en tevens als hypotheekmedewerker bij ING Bank.

Veli op LinkedIN ››

Binnendienst in Zaandam

medewerker

Carla Martens

Carla werkt sinds 2015 als binnendienstmedewerkster bij HANH en heeft daarvoor circa 30 jaar bij de ABN Amro en tien jaar bij de Rabobank Zaanstreek gewerkt. Carla is verantwoordelijk voor de dossiercontroles en verricht binnendienstwerkzaamheden voor met name Rob.

medewerker

Henk Aafjes

Henk heeft voor zowel de Rabobank als HANH gewerkt als financieel adviseur. Tegenwoordig zet hij zich in als binnendienstmedewerker en ondersteunt hij adviseurs in de dossierbemiddeling met zijn jarenlange kennis en ervaring.

medewerker

Sonja van Dort

Sonja werkt sinds 2016 bij HANH en is daarvoor al geruime tijd werkzaam in de financiële sector, onder andere bij de Rabobank Zaanstreek. Sonja verricht alle binnendienstwerkzaamheden en ondersteunt onze adviseurs.

Sonja op LinkedIN ››

Kantoorpersoneel in Zaandam

medewerker

Miralda Mooij

Miralda is al jaren als (onmisbaar) administratief medewerkster bij HANH werkzaam.

Miralda op LinkedIN ››
medewerker

Patrick van der Weide

Patrick, onze jurist met een passie voor techniek, ondersteunt en adviseert HANH bij alle ict- en juridische zaken.

Patrick op LinkedIN ››
medewerker

Charline Regter

Charline is sinds begin 2017 het team komen versterken bij HANH. Charline is verantwoordelijk voor diverse taken op de financiële administratie.

Charline op LinkedIN ››
medewerker

Lesley van der Velde

Lesley werkt sinds 2018 als marketing manager bij HANH. Lesley is verantwoordelijk voor alle marketing-, communicatie- en promotieactiviteiten binnen HANH en is eerder werkzaam geweest bij Funding Circle.

Lesley op LinkedIN ››